Una senyora...

Si t'explico aixó, no és per qué et preocupis estimada, només vull fer-te saber que l'àvia està bé...

Que tot i que aquesta dona no pari... que segueixi rebent visites dels que eren vailets i vailetes, que ella entrenava. Que tot i que no deixi d'escriure i de elucubrar noves idees. Seguex tenint estones per l'Elena, l'Anna, la Lluïsa, la Sandra, la Núria, la Marga, les nostres precioses filles i els hi explica batalletes, com quan va estar al Vietnam i que es trucava amb el Víctor a les 3 del matí i no deixaven de riure, explicant-se les aventures i coses extranyes que li succeïen, ja saps, ella es especial i li passen coses especials, quan els hi ensenya les fotos i la seva càmera nikon F65 que li vàrem regalar, la té com un tresor, tot i que ja es grandeta com ella, les fotos d'Italia, les de Santiago de Compostela, les que va anar amb aquella colla de grallers a Budapest, les fotografíes de la festa dels 50 anys , o va venir en Ismael Serrano i ella no va deixar de plorar, ho recordes estimada? però crec que el que més orgullosa li fà, es ensenyar a les nenes els teus primers treballs de grafología, ja sap les mames son així, igual que tu els hi expliques la boda de la iaia a Múnia, amb un home tant humà, tant tendre, tant mmm especial i que ella sempre déia, que li recordava en Einsten.

Bé bonica ja et deixo, espero que la preparació de la festa benéfica hagi estat tot un éxit, que els hi hagi aradat la teva coca casolana i que la xocolata t'hagi quedat tan bona com sempre.
Hauràs portat els dibuixos de les nenes oi? ja m'ho explicaràs.
Per cert em deia l'altre día l'Elena que li semblava que la mestre no sabía les respostes de les preguntes que li féia i que el seu amic Miguelito li diu que ell li contestava troles... total...si no ho sap... no passa res, quines coses de criatures no et sembla?

Bé preciosa no t'atabalo més, ja sé que t'agrada molt que t'expliqui coses, però després no et donarà temps a fer res, jajajajaj, estàs preciosa amb aquestes ulleres, com t'assembles a la teua mare.

Netejaràs el cotxe?
Ja et diré com passem les festes!
T'anyoro!
I pensant en tú, escolto Amadeus!


http://es.youtube.com/watch?v=cjuRVFMkf0I&feature=related

Balles?

2 comentaris:

Laie ha dit...

Sens dubte, ens avindrem :)

Moltes gràcies, sicerament m'ha emocionat molt el teu regal.

Un petó!

aiguamarina ha dit...

Una abaçada bonica :) !!